torstai 4. heinäkuuta 2024

Jollei asuntoja ole asunnottomille savuttomille päihteettömille tamperelaisille, niin miten sitten toiselta puolen maailmaa tuleville? Kysymys vaatii vastauksia ihan selkosuomella. Juopot ja narkkarit voivat toki mennä metsään kuolemaan. Spartan laki voimaan Suomessa ja Euroopassa kun kerran ihannoidaan muutenkin antiikin Kreikan rappiodemokratiaa missä naiset olivat synnytysastioita, pojat vanhojen miesten seksileluja ja orjat tekivät työt? ;)

Ukrainian soldiers against russian parasite warcriminals
https://Miehitetyt-alueet-takaisin.blogspot.comTamperelainen valtuustoehdokas Suomi suomalaisille Seppo Lehto valkoinen hetero isoisä kansakunnan kaitsija profeetta aluepalautuksia miehittäjä-Ryssän sotarikolliselta vaativa kuten Ukrainakin, joten yhtykäämme Ukrainan aluepalautusvaatimuksiin? https://Occupied-territories-back.blogspot.com Olemmehan jo sodassa Ryssän sotarikollisen imperialistisian kanssa kuten jo europarlamentaarikko Pekka Toverikin totesi muutama päivä sitten:

SlavaUkraini - Occupied territories back

Tamperelainen kuntavaaliehdokas kuntavaltuutettuehdokas ehdokasnumerolla Seppo Lehto valkoinen hetero 4 lapsen isä ja 5:n lapsenlapsen isoisä vaatii asuntoja asunnottomille suomalaisille ja pakolaisten vastaanoton lopettamista.

moskovan oblasti pelkkä rosvojen paskaläävä

Jollei asuntoja ole asunnottomille savuttomille päihteettömille tamperelaisille, niin miten sitten toiselta puolen maailmaa tuleville? Kysymys vaatii vastauksia ihan selkosuomella.
Juopot ja narkkarit voivat toki mennä metsään kuolemaan. Spartan laki voimaan Suomessa ja Euroopassa kun kerran ihannoidaan muutenkin antiikin Kreikan rappiodemokratiaa missä naiset olivat synnytysastioita, pojat vanhojen miesten seksileluja ja orjat tekivät työt? ;)

Suur-Suomen luonnolliset rajat korvauksina Ryssän sorto- ja sotatoimista
https://Suur-Suomi-oikeutettu-tavoite.blogspot.com
Kuntavaaliehdokas Lehto Seppo historioitsija Tampere

Profeetta Suursuomalainen tamperelainen aluevaaliehdokas 2025 Tampereen maauimalassa 1 km uintia 14.6.2024 kuvastoa
 
https://Tampereen-kuntavaalien-yhteislista.blogspot.com Tervetuloa yhteislistallemme vaikuttamaan ;)


-----------------------------------------------------------------


------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti